Stația Basarab

Stația Basarab

Stația de Metrou Basarab

Indicele
 1. Stația de Metrou Basarab
 2. Locația Stației Basarab
 3. Stația situată înainte și după această stație Basarab
  1. Linia M1
  2. Stația Crangasi
  3. Stația Basarab
  4. Stația Gara De Nord 1
  5. Linia M4
  6. Stația Gara De Nord 2
  7. Stația Basarab
  8. Stația Grivița
 4. Punctele de Acces
 5. Linii Conectate: M1 și M4
  1. Linia M1
  2. Linia M4
 6. Informații Despre Orare, Frecvențe și Tarife
 7. Cele mai importante locuri
 8. Legătura cu alte mijloace de transport
 9. Cum pot ajunge la stația Basarab cu metroul din București?
 10. Stații pe liniile M1 și M4
  1. Linia M1
  2. Linia M4
 11. Liniile M1 și M4 care trec prin această stație a metroului bucureștean

Cu plăcere vă prezentăm informații detaliate despre stația de metrou Basarab din București, România. Stația Basarab este o parte esențială a rețelei de metrou, oferind conexiuni vitale pentru linia M1 și linia M4. Această stație reprezintă un nod strategic în sistemul de transport public al orașului, facilitând călătoriile pentru mii de bucureșteni în fiecare zi.

Locația Stației Basarab

Stația Basarab se află în sectorul 1 al Bucureștiului, în apropierea centrului orașului. Aceasta este poziționată în imediata vecinătate a Gării de Nord, ceea ce o face ușor accesibilă pentru cei care sosesc în oraș cu trenul. Locația sa centrală o transformă într-un punct de plecare convenabil pentru a explora atracțiile și destinațiile din București.

Stația de metrou Basarab este situață în cartierul Grivița, în sectorul 1. Se află la intersecția cu Calea Griviței și Șoseaua Nicolae Titulescu.

Stația situată înainte și după această stație Basarab

Linia M1

M1

Stația Crangasi

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Basarab

Posterior
Următorul

Stația Gara De Nord 1

Adresă: Dristor 2

Linia M4

M4

Stația Gara De Nord 2

Anterior
Previous

Stația Basarab

Posterior
Următorul

Stația Grivița

Adresă: Străulești

Punctele de Acces

Gara basarab metrou București oferă mai multe puncte de acces pentru pasageri, facilitând astfel intrarea și ieșirea din stație. Aceste puncte de acces sunt plasate strategic pentru a reduce aglomerația și a asigura un flux constant de călători. Indiferent de direcția dvs. de deplasare, veți găsi ușor un punct de acces convenabil pentru a ajunge la sau de la stație.

Linii Conectate: M1 și M4

Stație Basarab este interconectată cu două linii cruciale de metrou din București: linia M1 și linia M4.

Linia M1

Linia M1 este una dintre cele mai vechi și importante linii de metrou din București. Aceasta traversează orașul de la est la vest, oferind legături esențiale către zonele cheie ale capitalei. Prin intermediul stației Basarab, pasagerii pot ajunge rapid la destinațiile lor, fie că este vorba de muzee, centre comerciale sau locuri de muncă.

Linia M4

Linia M4 este o adiție relativ nouă la rețeaua de metrou a Bucureștiului. Aceasta extinde rețeaua către zona de est a orașului și facilitează călătoriile către cartierele în creștere ale capitalei. Stația Basarab joacă un rol vital în conectarea liniei M4 cu restul rețelei de metrou, permițând bucureștenilor să se deplaseze cu ușurință spre și dinspre această zonă în dezvoltare.

Informații Despre Orare, Frecvențe și Tarife

Pentru a călători cu metroul în București și pentru a obține informații actualizate despre orare, frecvențe și tarife, puteți accesa ușor aceste informații la stație metrou Basarab. Aici, veți găsi panouri informative și personal amabil care vă pot ajuta să vă planificați călătoria în funcție de nevoile dvs. Toate informațiile necesare pentru a călători eficient cu metroul sunt la îndemână.

Cele mai importante locuri

Câteva dintre cele mai imporante locuri sunt:

 • Pasajul Basarab; stația este situată lângă Pasajul Basarab, care este un pod cu tiranți, ce se întinde peste șinele de cale ferată și este considerat unul dintre reperele Bucureștiului.
 • Șoseaua suspendată Basarab: o altă caracteristică proeminentă a zonei este Pasul Basarab, un pod pe mai multe niveluri care leagă gara principală, Gara de Nord, cu cartierul Basarab.

Legătura cu alte mijloace de transport

Legături STB: 1, 10, 44, 65, 86, 97, 105, 123, 133, 162, 178, 182, 196, 282.

Cum pot ajunge la stația Basarab cu metroul din București?

Origine:  

Destinație:


Stații pe liniile M1 și M4

Linia M1

Linia M4

Liniile M1 și M4 care trec prin această stație a metroului bucureștean

Stația de metrou Basarab din București este un hub vital în rețeaua de transport public a orașului. Cu conexiuni către linia M1 și linia M4, această stație facilitează călătoriile bucureștenilor și a vizitatorilor în toate colțurile capitalei. Cu acces ușor și informații la îndemână, în acest sezon reprezintă un punct de plecare perfect pentru explorarea Bucureștiului.

Go up