Stația Grozăvești

Stația Grozăvești

Despre Stația de Metrou Grozăvești: Orar, Frecvențe, și Tarife

Indicele
 1. Despre Stația de Metrou Grozăvești: Orar, Frecvențe, și Tarife
 2. Localizarea și Accesul
 3. Linia M1 a Metroului București
 4. Stații înainte și după
  1. M1
  2. Stația Eroilor
  3. Stația Grozavesti
  4. Stația Petrache Poenaru
 5. Orarul și Frecvențele Trenurilor
 6. Tarife și Biletărie
 7. Câteva dintre cele mai imporante locuri
 8. Legături
 9. Linia M1 Pantelimon - Distror 2
 10. Cum să ajungi la metroul Grozavesti?
 11. Linia care trece prin această stație de metrou București

În călătoria noastră prin labirintul orașului București, unde timpul este prețios și conexiunile rapidă, Stația de Metrou Grozăvești devine un punct de referință esențial pentru călătorii.

Cu toate informațiile necesare la îndemână, aici vă vom oferi o perspectivă detaliată asupra acestei stații vitale, inclusiv orarul trenurilor, frecvențele de circulație, geolocația și tarifele. Suntem dedicați să vă asigurăm că aveți acces la toate datele relevante pentru a face călătoria dumneavoastră cât mai eficientă și fără complicații.

Localizarea și Accesul

Stația de Metrou Grozăvești este situată pe Splaiul Independenței, în inima Bucureștiului, România. Această stație vitală este accesibilă printr-o pereche de intrări:

 1. Accesul 1: Stația de Metrou A
 2. Accesul 2: Ieșirea B

Cu aceste două intrări strategice, călătorii au facilități extinse pentru a ajunge rapid și ușor la destinațiile lor din stația Grozăvești. Indiferent dacă sunteți un localnic sau un vizitator, accesibilitatea acestui punct de transport este impresionantă.

Stația de metrou Grozăvești este situată în cartierul Militari, sector 6. Se află pe bulevardul Splaiul Independeței

Linia M1 a Metroului București

Stația Grozăvești face parte din Linia 1 (M1) a metroului din București. Această linie este un element vital al sistemului de transport al orașului și oferă conexiuni esențiale către diverse terminale de-a lungul traseului său. Călătorii vor găsi aici informații utile și actualizate pentru a-și planifica călătoria cu ușurință pe această linie crucială.

Stații înainte și după

M1

M1

Stația Eroilor

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Grozavesti

Posterior
Următorul

Stația Petrache Poenaru

Adresă: Dristor 2

Orarul și Frecvențele Trenurilor

Când vine vorba de planificarea călătoriei dvs. cu metroul, cunoașterea orarului și a frecvențelor trenurilor este esențială. Stația Grozăvești vă oferă acces la informații actualizate și detaliate despre orarul trenurilor, astfel încât să vă puteți organiza călătoria în mod eficient.

Pentru a consulta orarul și frecvențele trenurilor de la Stația Grozăvești, vă invităm să utilizați resursele noastre online. Cu doar câteva clicuri, puteți afla când vine următorul tren și să vă programați călătoria în consecință. Ne străduim să vă oferim cele mai recente informații pentru a vă face experiența de călătorie cât mai plăcută posibil.

Tarife și Biletărie

Un alt aspect crucial al călătoriei cu metroul este cunoașterea tarifelor și opțiunilor de bilete disponibile. Stația Grozăvești vă pune la dispoziție informații detaliate despre tarifele actuale, astfel încât să puteți alege opțiunea cea mai potrivită pentru călătoria dumneavoastră. Pentru a afla mai multe despre tarife și modalitățile de achiziționare a biletelor, vă invităm să accesați pagina noastră web sau să contactați biroul nostru de informații.

Câteva dintre cele mai imporante locuri

Câteva dintre cele mai imporante locuri sunt:

 • Universitatea Politehnică din București: aceasta este una dintre cele mai mari universități tehnice din România. Universitatea oferă o gamă largă de programe în inginerie, informatică și alte domenii tehnice;
 • Campusul Studențesc Regie;
 • Grădina Botanică din București: ocupă o suprafață de 18,2 ha și este compusă dintr-o expoziție în aer liber împărțită în 12 sectoare;
 • Complexul Comercial Orhideea: din componența sa, face parte hipermaketul Carrefour și o galerie comercială cu 60 de magazine.

Legături

Legături STB:

 • 1
 • 10
 • 11
 • 105
 • 201

Linia M1 Pantelimon - Distror 2

Cum să ajungi la metroul Grozavesti?

Origine:  

Destinație:


Linia care trece prin această stație de metrou București

Go up