Stația Petrache Poenaru

Stația Petrache Poenaru

Stația de metrou Petrache Poenaru

Indicele
 1. Stația de metrou Petrache Poenaru
 2. Stația înainte și după Stația Petrache Poenaru
  1. Stația Grozavesti
  2. Stația Petrache Poenaru
  3. Stația Crangasi
 3. Acces și Adresă
 4. Orar și Frecvență
 5. Linia 1 a Metroului București
 6. Cele mai importante obiective în vecinătatea Stația Petrache Poenaru
 7. Informații Utile
 8. Cum să ajungi la metroul Petrache Poenaru statie?
 9. Stațiile liniei galbene
 10. Această stație de la metroul din București aparține liniei galbene

Cu plăcere, vă prezint informații complete și actualizate despre stația de metrou Petrache Poenaru din București, inclusiv orarul, frecvența, accesul și tarifele.

Suntem dedicați să vă oferim cele mai relevante detalii pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria cu metroul în cel mai eficient mod posibil. Iată tot ce trebuie să știți despre această stație de metrou vitală.

Această stație face parte din magistrala M1 a metroului din București.

Stația înainte și după Stația Petrache Poenaru

M1

Stația Grozavesti

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Petrache Poenaru

Posterior
Următorul

Stația Crangasi

Adresă: Dristor 2

Acces și Adresă

Stația Petrache Poenaru este situată pe Splaiul Independenței din București, Romania. Aceasta asigură o conexiune convenabilă la rețeaua de transport public din oraș și vă permite să vă deplasați cu ușurință în zonele cheie ale Bucureștiului.

Stația de metrou Petrache Poenaru este situată în cartierul Militari, sector 6. Se află lângă ramnificația podului Ciurel.

Orar și Frecvență

Pentru a vă facilita călătoria, această stație operează în funcție de un orar bine stabilit. Metroul Linia 1, la care aparține această stație, este cunoscut pentru frecvența sa regulată, asigurându-vă că nu veți aștepta mult timp pentru următorul tren. Acest lucru face ca transportul cu metroul să fie o opțiune eficientă pentru a ajunge la destinația dorită în București.

Linia 1 a Metroului București

Această stație face parte din Linia 1 a Metroului București, care este una dintre cele mai importante rute de transport subteran din oraș.

Această linie leagă diverse cartiere și puncte de interes, facilitând călătoriile în oraș. Pentru a vă ajuta să vă planificați traseul, vă oferim detalii complete despre ruta Liniei 1 și stațiile de pe această linie, astfel încât să puteți alege cea mai convenabilă opțiune de călătorie.

Cele mai importante obiective în vecinătatea Stația Petrache Poenaru

Câteva dintre cele mai imporante locuri sunt:

 • Campusul Studențesc Regie: este un campus studențesc mare, care găzduiește mii de studenți ce urmează Universitatea Politehnică din București. Campusul are cămine, facilități sportive și alte facilități pentru studenți;
 • Lacul Morii: este un lac de acumulare de pe râul Dâmbovița, format în spatele barajului Ciurel.

Informații Utile

Pentru a vă face călătoria cât mai plăcută și lipsită de griji, vă punem la dispoziție informații esențiale despre facilitățile și serviciile disponibile în apropierea stației Petrache Poenaru metrou Bucuresti. Aici puteți găsi informații despre terminalele apropiate, punctele de acces, autobuzele care deservesc zona, hoteluri, restaurante și puncte de service. Astfel, veți putea să vă organizați călătoria în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Legături STB: 201.

Cum să ajungi la metroul Petrache Poenaru statie?

Origine:  

Destinație:


Stațiile liniei galbene

Această stație de la metroul din București aparține liniei galbene

Stația de metrou Petrache Poenaru este o parte esențială a rețelei de transport public din București, asigurând conectivitatea între diverse zone ale orașului. Cu oraruri regulate, acces ușor și informații complete la dispoziție, vă invităm să utilizați această stație pentru a vă eficientiza călătoriile în București.

Go up