Stația Nicolae Grigorescu 1

Stația Nicolae Grigorescu 1

Explorând Stația de Metrou Nicolae Grigorescu 1: Orar, Frecvențe, și Multe Altele

Indicele
 1. Explorând Stația de Metrou Nicolae Grigorescu 1: Orar, Frecvențe, și Multe Altele
 2. Locație și Accesibilitate
 3. Această stație face parte din două linii ale metroului bucureștean
  1. M1
  2. Stația Titan
  3. Stația Nicolae Grigorescu 1
  4. Stația Dristor 1
  5. M3
  6. Stația Dristor 1
  7. Stația Nicolae Grigorescu 1
  8. Stația 1 Decembrie 1918
 4. Orar și Frecvențe
 5. Tarife și Abonamente
 6. Program de Abonament
 7. Câteva locuri importante din zonă
 8. Terminaluri Conectate
 9. Cum pot ajunge la stația Nicolae Grigorescu 1?
 10. Care sunt stațiile care se conectează prin cele 2 linii care converg la această stație de metrou București?
  1. M1
  2. M3
 11. Liniile de metrou din care face parte

Stația de metrou Nicolae Grigorescu 1 este una dintre cele mai esențiale legături în rețeaua de transport public din București. Cu un flux constant de călători și o locație strategică, această stație deservește nu doar rezidenții din zonă, ci și turiștii care doresc să exploreze frumusețea capitalei României.

Locație și Accesibilitate

Stația Nicolae Grigorescu 1 este situată într-o locație centrală, facilitând accesul din mai multe zone ale orașului. Aceasta se află în apropierea unor importante puncte de interes, cum ar fi parcuri, muzee, și zone de agrement. De asemenea, beneficiind de accesibilitate pentru persoanele cu mobilitate redusă, stația este echipată cu rampe și lifturi pentru a asigura o experiență egală pentru toți călătorii.

Stația de metrou Nicolae Grigorescu este situată în cartierul Titan, sector 2. Aceasta realizează comunicarea între magistrala M1 și racordul 2 al magistralei M3. Se află pe Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Această stație face parte din două linii ale metroului bucureștean

M1

M1

Stația Titan

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Nicolae Grigorescu 1

Posterior
Următorul

Stația Dristor 1

Adresă: Dristor 2

M3

M3

Stația Dristor 1

Adresă: Preciziei

Anterior
Previous

Stația Nicolae Grigorescu 1

Posterior
Următorul

Stația 1 Decembrie 1918

Adresă: Anghel Saligny

Orar și Frecvențe

Un aspect crucial pentru călătorii este să aibă acces la un orar precis și la frecvențele trenurilor. Stația Nicolae Grigorescu 1 își deschide porțile devreme dimineața și le închide târziu în noapte, asigurând astfel conectivitatea la diverse momente ale zilei. Cu toate acestea, este important să verificați orarul actualizat, deoarece pot exista variații în funcție de evenimentele locale sau sărbătorile publice.

Frecvența trenurilor la această stație este una impresionantă, astfel încât veți aștepta foarte puțin pentru a vă îmbarca și a vă continua călătoria. Compania de transport public investește constant în modernizarea infrastructurii, ceea ce duce la o experiență de călătorie mai fluentă și mai rapidă pentru toți utilizatorii.

Tarife și Abonamente

Cu privire la tarife, stația Nicolae Grigorescu 1 oferă opțiuni variate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui călător. Puteți alege să achiziționați bilete simple sau să vă abonați la programul de metrou, ceea ce poate fi o alegere rentabilă pentru cei care folosesc frecvent transportul public. De asemenea, sunt disponibile reduceri pentru elevi, studenți și persoanele în vârstă.

Program de Abonament

Pentru a vă face călătoria mai convenabilă, puteți să vă înregistrați în programul de abonament al metroului. Acesta vă oferă acces nelimitat la metrou pe o perioadă determinată, economisindu-vă timp și bani. Pentru detalii specifice privind costurile și beneficiile programului de abonament, puteți contacta serviciul de relații cu publicul.

Câteva locuri importante din zonă

Câteva locuri importante din zonă sunt:

 • Parcul Titan
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza

Terminaluri Conectate

Stația Nicolae Grigorescu 1 este interconectată cu mai multe linii de autobuz și tramvai, facilitând astfel transferul între diferite mijloace de transport. Acest aspect este deosebit de util pentru cei care doresc să exploreze orașul în profunzime sau să ajungă la destinații mai puțin cunoscute.

La ieșirea de la metrou puteți găsi stații de autobuz pe următoarele linii STB: 23, 102, 243.

Stația de metrou Nicolae Grigorescu 1 este o parte esențială a rețelei de transport public din București, oferind călătorilor acces facil și comod către diverse destinații din oraș.

Cu un orar generos, frecvențe ridicate, și tarife flexibile, această stație este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să exploreze frumusețea Bucureștiului. Nu ezitați să vă bucurați de serviciile oferite și să vă bucurați de o călătorie plăcută și eficientă în capitala României!

Cum pot ajunge la stația Nicolae Grigorescu 1?

Origine:  

Destinație:


Care sunt stațiile care se conectează prin cele 2 linii care converg la această stație de metrou București?

M1

M3

Liniile de metrou din care face parte

Go up