Stația Crangasi

Stația Crangasi

Stația de Metrou Crangasi- Inima Conexiunilor URBANE

Indicele
 1. Stația de Metrou Crangasi- Inima Conexiunilor URBANE
 2. Locație și Accesibilitate
 3. Stație față și spate
  1. Stația Petrache Poenaru
  2. Stația Crangasi
  3. Stația Basarab
 4. Program și Frecvență
 5. Tarife Regulate și Speciale
 6. Conexiuni la Alte Stații
 7. Cum să ajungi la metroul Crangasi?
 8. Puncte de interes
 9. Care sunt stațiile liniei galbene?
 10. De ce linie aparține metroul din Crângași?

Află totul despre stația Crangasi de pe linia 1 a metroului din București.

Locație și Accesibilitate

Situată în sectorul 6 al Bucureștiului, stația Crângași este strategic poziționată pentru a oferi acces facil către diverse zone ale orașului. Este situată în apropierea unor puncte de interes importante, cum ar fi Piața Crângași și Parcul Drumul Taberei, făcându-o ușor accesibilă pentru turiști și localnici deopotrivă.

Stația de metrou Crângași este situată în cartierul Giulești, în sectorul 6. Se află la intersecția cu Bulevardul Constructorilor și în apropierea Pieței Crângași.

Stație față și spate

M1

Stația Petrache Poenaru

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Crangasi

Posterior
Următorul

Stația Basarab

Adresă: Dristor 2

Program și Frecvență

Stația de metrou Crângași operează într-un program extins, pentru a satisface nevoile călătorilor din București. Aceasta funcționează în zile lucrătoare și weekenduri, oferind o frecvență optimă de sosire a trenurilor. Cu un interval mediu de doar câteva minute între trenuri, călătorii pot ajunge rapid la destinația dorită.

Tarife Regulate și Speciale

Stația de metrou Crângași face parte din rețeaua de transport public a Bucureștiului și se supune regulilor tarifare ale acestuia. Călătorii pot achiziționa bilete și abonamente valabile pentru călătorii regulate, dar și pentru călătorii speciale, precum elevi, studenți sau pensionari, beneficiind astfel de reduceri semnificative la tarife.

Conexiuni la Alte Stații

Un avantaj major al stației Crângași este legătura sa cu alte linii de metrou și mijloace de transport în comun. Aici puteți face transfer la alte linii de metrou, permițându-vă să vă deplasați rapid către alte părți ale orașului. Această interconectivitate face călătoriile în București să fie extrem de convenabile și eficiente.

Legături STB: 41, 162, 163, 178, 201.

Cum să ajungi la metroul Crangasi?

Origine:  

Destinație:


Puncte de interes

Câteva dintre cele mai imporante locuri sunt:

 • Stadionul Giulești, care găzduiește clubul de fotbal Rapid București. Stadionul este situat la aproximativ 1,5 kilometri nord-vest de stația de metrou;
 • Cartierul Crângași: este o zonă rezidențială plină de viață, cu multe magazine, cafenele și restaurante pe străzile din jurul stației de metrou;
 • Piața Crângași, o piață interioară mare care vinde produse proaspete, carne și alte bunuri. Piața este situată la doar câteva străzi de stația de metrou și este deschisă zilnic.

Stația de metrou Crângași din București reprezintă un hub vital în sistemul de transport public al orașului. Programul extins, accesibilitatea ușoară și conexiunile la alte stații fac din aceasta o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să exploreze Bucureștiul cu eficiență și confort.

Cu această prezentare detaliată, ne dorim să oferim informații utile și precise călătorilor din București, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței lor de călătorie.

Care sunt stațiile liniei galbene?

De ce linie aparține metroul din Crângași?

Go up