Stația Piaţa Victoriei

Stația Piaţa Victoriei

Stația de Metrou Piaţa Victoriei

Indicele
 1. Stația de Metrou Piaţa Victoriei
 2. Locația Stației
 3. Stații înainte și după Piața Victoriei
  1. M1
  2. Stația Gara De Nord 1
  3. Stația Piaţa Victoriei
  4. Stația Stefan Cel Mare
  5. M2
  6. Stația Piaţa Romana
  7. Stația Piaţa Victoriei
  8. Stația Aviatorilor
 4. Program și Timp de Așteptare
 5. Prețul Biletelor
 6. Găsește stația Piața Victoriei Cum se ajunge acolo?
 7. Câteva dintre principalele locații
 8. STB
 9. Stațiile liniei 1 și liniei 2
  1. M1
  2. M2
 10. Ce linii trec prin această stație?

Deschidem ușile către o călătorie spre stația de metrou Piața Victoriei din București, România. Aici, vă vom dezvălui toate informațiile esențiale despre program, timpul de așteptare, locație și prețul biletelor, astfel încât călătoria dumneavoastră să fie cât mai plăcută și eficientă. Aparține liniei 1 (M1) și M2.

Locația Stației

Piața Victoriei este situată într-o locație strategică în București, fiind una dintre cele mai importante stații de metrou din oraș. Aceasta se află în apropierea Pieței Victoriei, un punct central în capitala României. De asemenea, stația este conectată la numeroase linii de autobuz și tramvai, ceea ce face ca accesul la ea să fie extrem de comod pentru călătorii din diverse zone ale orașului.

Stația de metrou Piața Victoriei este situață între cartierul Aviatorilor și centru, în sectorul 1. Aceasta realizează comunicarea între magistralele M1 și M2, aflându-se în piața cu același nume.

Stații înainte și după Piața Victoriei

M1

M1

Stația Gara De Nord 1

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Piaţa Victoriei

Posterior
Următorul

Stația Stefan Cel Mare

Adresă: Dristor 2

M2

M2

Stația Piaţa Romana

Adresă: Berceni

Anterior
Previous

Stația Piaţa Victoriei

Posterior
Următorul

Stația Aviatorilor

Adresă: Pipera

Program și Timp de Așteptare

Pentru a vă planifica călătoria cu metroul la Piața Victoriei, este crucial să știți programul de funcționare al stației. Stația de metrou Piața Victoriei funcționează în conformitate cu programul general al metroului din București. De obicei, primele trenuri încep să circule în jurul orei 05:00 dimineața, iar ultimele trenuri ale zilei pleacă în jurul orei 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați programul exact și să țineți cont de eventualele modificări, deoarece acesta poate varia în funcție de ziua săptămânii sau de evenimente speciale.

Timpul de așteptare pentru trenurile de la Piața Victoriei este, în general, foarte rezonabil. Metroul din București este bine cunoscut pentru frecvența sa ridicată, ceea ce înseamnă că nu veți trebui să așteptați mult timp pentru a urca în tren și a vă continua călătoria.

Prețul Biletelor

Pentru a folosi metroul la Piața Victoriei, veți avea nevoie de un bilet valabil. Prețul biletelor poate varia în funcție de opțiunea aleasă, cum ar fi bilet unic sau abonament lunar. Este important să achiziționați un bilet înainte de a intra în stație, deoarece controlorii de bilete pot efectua verificări regulate.

Găsește stația Piața Victoriei Cum se ajunge acolo?

Origine:  

Destinație:


Câteva dintre principalele locații

Câteva dintre cele mai imporante locuri sunt:

 • Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa: acest muzeu este situat la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou și prezintă exponate despre istorie naturală, biodiversitate și ecologie;
 • Parcul Kiseleff: un parc mediu din București. Parcul include un lac, grădini, poteci de plimbare și multe activități recreative;
 • Muzeul Țăranului Român: un muzeu ce prezintă arta și tradiția popular românească;
 • Clădirea Guvernului României: acesta servește drept sediu al Guvernului României și găzduiește birourile Primului Ministru și alți înalți oficiali guvernamentali.

STB

Legături STB: 24, 45, 182, 205, 361, 381, 783.

Stația de metrou Piața Victoriei din București vă oferă oportunitatea de a vă deplasa rapid și eficient în oraș, conectându-vă la numeroase destinații importante. Cu un program bine stabilit, timp de așteptare redus și acces ușor, această stație este un element esențial al sistemului de transport public din București. Planificați-vă călătoria și bucurați-vă de experiența de a explora capitala României cu metroul.

Stațiile liniei 1 și liniei 2

M1

M2

Ce linii trec prin această stație?

Go up