Stația Berceni

Stația Berceni

Indicele
 1. Stația de Metrou Berceni: Ghid Complet pentru Călătorii
 2. Cum să Ajungi la Stația de Metrou Berceni
 3. Stații în amonte și în aval
  1. M2
  2. Stația Tudor Arghezi
  3. Stația Berceni
  4. Stația Dimitrie Leonida
 4. Orar și Linia 2
 5. Terminale Conectate la Stația Berceni
 6. Găsește stația Berceni Cum se ajunge acolo?
 7. Informații Adiționale Despre Linia 2
 8. Locuri importante
 9. Stații M2 Tudor Arghezi – Pipera
 10. Ce stație este deservită de această stație la metroul din București?

Stația de metrou Berceni este una dintre cele două stații terminus a magistralei M2, fiind situată în cartierul cu același nume, sector 4. Se situează pe Șoseaua Berceni.

Stația de Metrou Berceni: Ghid Complet pentru Călătorii

În călătoriile noastre zilnice prin labirintul orașului București, accesul rapid și facil la informații despre stațiile de metrou este esențial. Stația Berceni, aflată pe linia 2 a metroului București, este una dintre opririle vitale pentru mulți călători. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră de călătorie este lipsită de probleme și bine informată, vă oferim un ghid complet despre stația de metrou Berceni. Aici veți găsi toate informațiile necesare despre orar, locație, și tarife.

Cum să Ajungi la Stația de Metrou Berceni

Pentru călătorii care nu sunt familiari cu locația precisă a stației Berceni, informațiile de orientare sunt cruciale. Stația Berceni este situată pe Șoseaua Berceni din București. Pentru detalii precise despre cum să ajungeți la această stație, puteți accesa butonul "Cum să Ajungi" și veți fi ghidați pas cu pas către stație.

Stații în amonte și în aval

M2

M2

Stația Tudor Arghezi

(În construcție)

Anterior
Previous

Stația Berceni

Posterior
Următorul

Stația Dimitrie Leonida

Adresă: Pipera

Orar și Linia 2

Pentru a vă asigura că nu ratați trenurile către destinația dumneavoastră, este esențial să cunoașteți orarul stației Berceni. Linia 2, pe care această stație este amplasată, este una dintre cele mai tranzitate și importante linii ale metroului din București. Ea servește ca legătură vitală între diferitele cartiere ale orașului. Pentru a consulta orarul și a vă planifica călătoria în detaliu, puteți accesa butonul "Orar" de mai jos.

Terminale Conectate la Stația Berceni

Stația Berceni servește ca punct de tranzit pentru mulți călători, iar conexiunile cu alte mijloace de transport sunt deosebit de importante. Pentru a vă asigura că puteți continua călătoria dumneavoastră fără probleme, vă recomandăm să consultați informațiile despre terminalele conectate la stația Berceni. Acest lucru vă va ajuta să vă planificați călătoria în continuare.

Găsește stația Berceni Cum se ajunge acolo?

Origine:  

Destinație:


Informații Adiționale Despre Linia 2

Pentru a obține informații detaliate despre fiecare stație de pe linia 2, inclusiv obiective turistice, hoteluri, restaurante și servicii pentru clienți, puteți utiliza linkurile disponibile către terminalele respective. Aceste resurse vă vor ajuta să vă planificați călătoria și să vă bucurați de o experiență de călătorie plăcută prin metroul București.

Stația de metrou Berceni este un nod crucial în rețeaua de transport subteran a Bucureștiului. Cu informațiile furnizate în acest ghid, suntem siguri că vă veți putea planifica călătoria cu ușurință și că veți beneficia de o experiență plăcută de călătorie. Vă dorim călătorii pline de succes și confort!

Locuri importante

Câteva locuri importante sun:

 • Zona industrială IMGB
 • Uzinele IMGB

Legături STB: 125, 438, 475.

Stații M2 Tudor Arghezi – Pipera

M2

Ce stație este deservită de această stație la metroul din București?

Cu aceste informații la dispoziție, suntem convinși că călătoria dumneavoastră va fi mai ușoară și mai plăcută. Stația de metrou Berceni vă așteaptă pentru a vă duce în siguranță la destinația dumneavoastră în acest frumos oraș, București.

Go up