Stația Eroii Revoluției

Stația Eroii Revolutiei

Despre Stația de Metrou Eroii Revoluției: Orar, Tarife și Acces

Indicele
 1. Despre Stația de Metrou Eroii Revoluției: Orar, Tarife și Acces
 2. Locația Stației Eroii Revoluției
 3. Care este stația înainte și după?
  1. Linia M2
  2. Stația Constantin Brâncoveanu
  3. Stația Eroii Revolutiei
  4. Stația Tineretului
 4. Orarul Stației Eroii Revoluției
 5. Istoria Stației
 6. Accesul la Stația Eroii Revoluției
 7. Linia 2 a Metroului Bucureștean
 8. Informații Despre Alte Stații de Pe Linia 2
 9. Detalii Utile Despre Stația Eroii Revoluției
 10. Cum pot ajunge la stația Eroii Revoluției cu metroul din București?
 11. Locuri de interes în apropierea stației Eroii Revoluției
 12. Stația de Metrou Eroii Revoluției din București: O Bijuterie Arhitecturală și Istorică
 13. Infrastructură și Design Arhitectural
 14. Viitorul Stației

În căutarea informațiilor despre stația de metrou Eroii Revoluției din București? Sunteți la locul potrivit. Noi vă oferim o prezentare completă a acestei stații, inclusiv orarul, tarifele și modalitatea de acces.

Locația Stației Eroii Revoluției

Stația Eroii Revoluției este situată pe Șoseaua Giurgiului, București, cu codul poștal 052034, România. Această amplasare strategică o face ușor accesibilă pentru cei care călătoresc în zona respectivă a capitalei.

Stația de metrou Eroii Revoluției este situată în cartierul Berceni, sector 4. Se află în piața cu același nume.

Care este stația înainte și după?

Linia M2

M2

Stația Constantin Brâncoveanu

Adresă: Berceni

Anterior
Previous

Stația Eroii Revolutiei

Posterior
Următorul

Stația Tineretului

Adresă: Pipera

Orarul Stației Eroii Revoluției

Pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria cu metroul, vă punem la dispoziție orarul stației Eroii Revoluției. Astfel, puteți să vă sincronizați cu programul de circulație al metroului și să ajungeți la destinația dumneavoastră la timp.

Istoria Stației

Stația Eroii Revoluției a fost inaugurată în anul 1986 și a fost una dintre primele stații de metrou construite în București. Inițial, stația avea numele de Pieptănari, însă acesta a fost schimbat în urma evenimentelor revoluționare din 1989, pentru a omagia eroii care și-au dat viața pentru libertate și democrație.

Accesul la Stația Eroii Revoluției

Pentru a ajunge la stația de metrou Eroii Revoluției, puteți folosi diverse mijloace de transport în comun sau particular. Stația este bine conectată la rețeaua de transport a orașului, permițându-vă să ajungeți la destinație fără dificultate.

Linia 2 a Metroului Bucureștean

Stația Eroii Revoluției face parte din Linia 2 a metroului bucureștean. Această linie conectează diferite cartiere și zone ale orașului, facilitând călătoriile rapide și eficiente pentru locuitorii și vizitatorii Bucureștiului.

Informații Despre Alte Stații de Pe Linia 2

Dacă doriți să aflați mai multe despre celelalte stații de pe Linia 2, vă invităm să explorați informațiile disponibile pe pagina noastră. Veți găsi detalii despre stațiile precum Berceni, Dimitrie Leonida, Aparatorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu și Pipera.

Detalii Utile Despre Stația Eroii Revoluției

Pe paginile dedicate stației Eroii Revoluției, veți găsi informații suplimentare precum geolocalizarea stației, liniile de metrou din apropiere, o hartă a stației, magazinele din zonă și alte date relevante. Aceste informații vă vor ajuta să vă planificați călătoria și să vă orientați mai ușor în timpul acesteia.

Cum pot ajunge la stația Eroii Revoluției cu metroul din București?

Origine:  

Destinație:


Locuri de interes în apropierea stației Eroii Revoluției

Câteva locuri importante din zonă sunt:

 • Parcul Tineretului;
 • Parcul Carol;
 • Cimitirul Bellu: reprezintă un obiectiv turistic, deoarece are o mare importanță culturală și istorică semnificativă.

Legături STB: 1, 7, 10, 19, 25, 116, 141, 232, 323, 610

Stația de Metrou Eroii Revoluției din București: O Bijuterie Arhitecturală și Istorică

Stația de metrou Eroii Revoluției din București reprezintă o bijuterie arhitecturală și un simbol istoric al orașului. Această stație impresionantă, opera celor doi arhitecți de renume, Bogdan Popovici și Doina Tănăsescu, este un loc emblematic în sistemul de metrou al capitalei României.

Infrastructură și Design Arhitectural

Un aspect remarcabil al stației Eroii Revoluției este arhitectura sa impresionantă. Designul interior al stației se remarcă prin eleganță și atenție la detalii.

Cu un aranjament de peroane sub formă de platformă-insulă și două peroane în uz, stația este proiectată pentru a facilita fluxul de călători într-un mod eficient și comod. Pe lângă utilitate, estetica este la fel de importantă, iar stația Eroii Revoluției impresionează prin elementele sale arhitecturale distincte.

Viitorul Stației

Cu perspective promițătoare, stația Eroii Revoluției se va conecta în viitor cu linia M4, extinzând astfel și mai mult accesibilitatea și utilitatea acesteia. Acest pas important în dezvoltarea rețelei de metrou din București va oferi călătorilor mai multe opțiuni și conexiuni eficiente către diferitele zone ale orașului.

Go up