Hartă Metrou București

Indicele
 1. Harta metroului din București
 2. Harta M1 Pantelimon – Dristor 2
 3. Harta M2 Berceni – Pipera
 4. Harta M3 Preciziei – Anghel Saligny
 5. Harta M4 Gara De Nord – Depou Străulești
 6. Harta M5 Râul Doamnei – Eroilor
 7. Harta metroului din București
 8. Beneficiile călătoriei cu Metrorex
 9. Ce linii apar pe hartă Metrou București?

Găsește stația de care ai nevoie cu hartă Metrou București.

Sistemul de metrou al Bucureștiului constă în prezent din cinci linii principale: M1, M2, M3, M4 și M5. Linia M1 (galbenă) merge de la Dristor 2 la Pantelimon, în timp ce linia M2 (albastră) merge de la Pipera la Berceni. Linia M3 (roșie) merge de la Preciziei la Anghel Saligny, linia M4 (verde) merge de la Gara de Nord la Străulești, iar linia M5 (portocalie) merge de la Eroilor la Râul Doamnei și Valea Ialomiței.

Harta metroului din București

Vă prezentăm harta metroului din București cu liniile pe care le conține.

Harta M1 Pantelimon – Dristor 2

Harta M1 Pantelimon – Dristor 2
Harta M1 Pantelimon – Dristor 2

Harta M2 Berceni – Pipera

Harta M2 Berceni – Pipera
Harta M2 Berceni – Pipera

Harta M3 Preciziei – Anghel Saligny

Harta M3 Preciziei – Anghel Saligny
Harta M3 Preciziei – Anghel Saligny

Harta M4 Gara De Nord – Depou Străulești

Harta M4 Gara De Nord – Depou Străulești
Harta M4 Gara De Nord – Depou Străulești

Harta M5 Râul Doamnei – Eroilor

Harta M5 Râul Doamnei – Eroilor
Harta M5 Râul Doamnei – Eroilor

Harta metroului din București

Există, de asemenea, câteva puncte de intersectare între diferitele linii, cum ar fi Piața Victoriei, Piața Unirii și Eroilor. În plus, există planuri pentru extinderea liniilor existente și adăugarea de noi linii, inclusiv viitoarea linie M6.

Harta metroului din București este concepută pentru a fi ușor de înțeles, cu indicații clare ale stațiilor, liniilor și punctelor de schimb. Este disponibil atât în ​​limba română, cât și în engleză, făcându-l accesibil atât localnicilor, cât și turiștilor. În plus, există afișaje electronice la fiecare stație care oferă informații în timp real despre orarul trenurilor și orele estimate de sosire.

Viteză și eficiență: metrourile sunt în general mai rapide decât alte moduri de transport, în special în timpul orelor de vârf, când traficul este intens. De asemenea, sunt eficiente, deoarece rulează pe programe fixe și au mai puține opriri, ceea ce le face ideale pentru naveta către serviciu sau alte destinații.

Beneficiile călătoriei cu Metrorex

Printre beneficiile călătoriei cu Metrorex, se numără:

 • Reducerea congestionării traficului: folosind metroul, aglomerația de traficpoate fi evitată pe drumuri, ceea ce poate economisi timp și reduce nivelul de stres. În plus, reducerea congestionării traficului poate duce la o reducere a poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.
 • Cost-eficient: utilizarea metroului poate fi mai rentabilă decât conducerea unei mașini, deoarece se pot economisi bani pe benzină, taxe de parcare și întreținere a vehiculului. Costul unei călătorii cu metroul este semnificativ mai mic decât cel al altor moduri de transport.
 • Siguranță: metrourile sunt, în general, considerate sigure, cu rate scăzute de accidente în comparație cu alte moduri de transport. În plus, stațiile de metrou sunt adesea monitorizate de personalul de securitate și camere de supraveghere, ceea ce le face o opțiune mai sigură pentru navetiști.
 • Accesibilitate: metroul oferă acces în zonele orașului care pot fi greu accesibile cu mașina sau alte moduri de transport. De asemenea, oferă accesibilitate persoanelor cu dizabilități, deoarece majoritatea stațiilor de metrou au lifturi, scări rulante și rampe pentru scaune cu rotile.

Ce linii apar pe hartă Metrou București?

Go up