Stația Dimitrie Leonida

Stația Dimitrie Leonida

Indicele
 1. Stația Dimitrie Leonida: Ghid complet pentru călătorii
 2. Locația Stației de Metrou Dimitrie Leonida
 3. Terminalul și facilitățile stației
 4. Stația de lângă și înainte de această stație de metrou
  1. M2
  2. Stația Berceni
  3. Stația Dimitrie Leonida
  4. Stația Aparatorii Patriei
 5. Cum să ajungeți la stația Dimitrie Leonida
 6. Orarul de circulație și orele de funcționare
 7. Prețul biletului și tarifele
 8. Găsește stația Dimitrie Leonida Cum se ajunge acolo?
 9. Legături utile către alte stații
 10. Legături STB
 11. Ce stație este deservită de această stație la metroul din București?

Stația Dimitrie Leonida: Ghid complet pentru călătorii

Stația Dimitrie Leonida este un punct crucial în rețeaua de metrou din București, iar noi suntem aici pentru a vă oferi cele mai detaliate informații despre această stație și despre tot ce trebuie să știți pentru a vă călători cu succes în această zonă.

Indiferent dacă sunteți un călător obișnuit sau vizitați Bucureștiul pentru prima dată, acest ghid vă va ajuta să navigați cu ușurință prin această stație de metrou și să vă bucurați de experiența călătoriei dumneavoastră.

Stația de metrou Dimitrie Leonida este situată în cartierul Berceni, sector 4. Se situează pe Șoseaua Berceni.

Locația Stației de Metrou Dimitrie Leonida

Puteți găsi locația acestei stații de metrou Dimitrie Leonida pe harta de mai jos.

Terminalul și facilitățile stației

Stația Dimitrie Leonida face parte din Linia 2 a metroului bucureștean și este un punct important de transfer pentru călătorii care doresc să ajungă în diferite părți ale orașului. Aici veți găsi conexiuni către alte stații, ceea ce vă permite să explorați Bucureștiul în mod eficient.

Stația de lângă și înainte de această stație de metrou

M2

M2

Stația Berceni

Adresă: Berceni

Anterior
Previous

Stația Dimitrie Leonida

Posterior
Următorul

Stația Aparatorii Patriei

Adresă: Pipera

Cum să ajungeți la stația Dimitrie Leonida

Stația Dimitrie Leonida este situată pe Șoseaua Berceni, București 077160, România. Pentru a ajunge la această stație, puteți utiliza diverse mijloace de transport în funcție de locația dumneavoastră. Iată câteva opțiuni:

 • Metrou: Dacă sunteți în centrul orașului sau în apropiere de o altă stație de metrou, cea mai convenabilă opțiune este să utilizați metroul. Linia 2 vă va duce direct la stația Dimitrie Leonida.
 • Autobuz: Această stație de metrou este bine conectată la rețeaua de autobuze. Puteți verifica rutele de autobuz care trec prin această zonă pentru a ajunge la stație.
 • Taxi sau Uber: Dacă preferați confortul unei călătorii individuale, puteți apela la serviciile de taxi sau Uber pentru a ajunge la această stație de metrou.

Orarul de circulație și orele de funcționare

Un aspect esențial al planificării călătoriei dumneavoastră este să cunoașteți orarul de circulație și orele de funcționare ale stației Dimitrie Leonida.

Stația face parte din Linia 2 a metroului bucureștean și este deservită în mod regulat de trenuri care vă pot duce în diverse zone ale orașului. Pentru a vă asigura că nu ratați trenul și că vă încadrați în programul dumneavoastră, este important să consultați orarul actualizat.

Prețul biletului și tarifele

Când călătoriți cu metroul, este important să aveți la dumneavoastră un bilet valid. Prețurile biletelor pot varia în funcție de numărul de călătorii și de durata călătoriei. Pentru a afla mai multe detalii despre tarifele regulate și speciale, vă invităm să consultați informațiile oficiale oferite de operatorul de transport.

Găsește stația Dimitrie Leonida Cum se ajunge acolo?

Origine:  

Destinație:


Legături utile către alte stații

Pentru a vă ajuta să planificați călătoria și să vă orientați în rețeaua de metrou, vă punem la dispoziție informații utile despre stațiile vecine de pe Linia 2:

M2

Legături STB

Liniile de autobuz sunt: 125, 438, 475

Ce stație este deservită de această stație la metroul din București?

Go up