Stația Dristor 1

Stația Dristor 1

Descoperiți Călătoria de la Stația Dristor 1 din București

Indicele
 1. Descoperiți Călătoria de la Stația Dristor 1 din București
 2. Locația și Accesul
 3. Care sunt cele două linii care fac parte din această stație?
  1. M1
  2. Stația Nicolae Grigorescu 1
  3. Stația Dristor 1
  4. Stația Mihai Bravu
  5. M3
  6. Stația Mihai Bravu
  7. Stația Dristor 1
  8. Stația Nicolae Grigorescu 1
 4. Programul de Funcționare
 5. Tarife și Abonamente
 6. Timpul de Așteptare
 7. Locația și Accesul
 8. Câteva locuri importante din zonă
 9. Stații Conectate și Informații Utile
 10. Cum să ajungi la Dristor Station?
 11. Care sunt cele două stații pe care le deservește această stație de metrou din București?
  1. M1
  2. M3
 12. Linia de metrou București M1 și M3

În inima frumosului oraș București, la Stația Dristor 1, se deschide o poartă către aventura urbană. Cu un spirit vibrant și o istorie bogată, această stație este un punct central pe harta metroului din București. Face parte din prima linie a metroului din București. De asemenea, face parte și din cea de-a treia linie de metrou, cea roșie.

Locația și Accesul

Stația Dristor 1 este situată pe Strada Dristorului și face parte din rețelele de metrou M1 și M3. Această stație are o poziție strategică, fiind ușor accesibilă din diferite zone ale orașului, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru călătorii.

Stația de metrou Dristor este situață în cartierul Titan, în sectorul 3. Se află la intersecția Străzii Dristorului cu Bulevardul Camil Ressu. Dristor se împarte în două terminale: Dristor 1 (ce face legătura între magistralele M1 și M3) și Dristor 2 (stația-terminus a magistralei M1).

Care sunt cele două linii care fac parte din această stație?

M1

M1

Stația Nicolae Grigorescu 1

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Dristor 1

Posterior
Următorul

Stația Mihai Bravu

Adresă: Dristor 2

M3

M3

Stația Mihai Bravu

Adresă: Preciziei

Anterior
Previous

Stația Dristor 1

Posterior
Următorul

Programul de Funcționare

Una dintre cele mai importante informații pentru călători este programul de funcționare al Stației Dristor 1. Este vital să știți când puteți să vă îmbarcați pentru a ajunge la destinația dorită. Stația Dristor 1 este deschisă în timpul programului de metrou standard.

În timpul săptămânii, metroul începe să circule în jurul orei 5 dimineața și se încheie în jurul orei 11 seara. În weekend, programul poate varia ușor, deci este recomandabil să verificați în prealabil programul pentru a evita surprize neplăcute.

Tarife și Abonamente

Când vine vorba de tarife, metroul din București oferă opțiuni variate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui călător. Puteți achiziționa bilete simple sau abonamente, în funcție de frecvența călătoriilor dvs. Dacă planificați să folosiți metroul frecvent, un abonament lunar ar putea fi o alegere economică.

 • Bilet Simplu: Prețul unui bilet simplu este accesibil și vă permite o călătorie pe o singură direcție pe rețeaua de metrou.
 • Abonament Lunar: Dacă sunteți rezident în București sau petreceți mult timp în oraș, un abonament lunar vă oferă acces nelimitat la metrou pe o perioadă de 30 de zile.

Timpul de Așteptare

Timpul de așteptare la Stația Dristor 1 poate varia în funcție de momentul zilei. În general, metroul din București circulă la intervale regulate, în special în orele de vârf. Dacă sunteți preocupat de timpul de așteptare, puteți utiliza aplicații și site-uri web specializate pentru a verifica programul trenurilor în timp real și a evita perioadele de aglomerație.

Locația și Accesul

Stația Dristor 1 este situată pe Strada Dristorului și face parte din rețelele de metrou M1 și M3.

Legături STB: 1, 10, 19, 23, 27, 135, 330.

Câteva locuri importante din zonă

 • Piața Muncii;
 • Mega Mall: un centru comercial modern ce are peste 150 de magazine, restaurante și opțiuni de divertisment, considerat cel mai mare mall din București;
 • Parklake Shopping Center: un alt centru comercial modern, dotat cu peste 100 de magazine, restaurante și opțiuni de divertisment;
 • Arena Națională: acest adion modern este cel mai mare din România și găzduiește echipa națională de fotbal a țării.

Stații Conectate și Informații Utile

În apropierea Stației Dristor 1 se găsesc și alte stații importante, conectate la diverse linii de metrou. Acest lucru vă oferă flexibilitate în planificarea călătoriilor și vă permite să explorați cu ușurință diferite zone ale orașului București

Cum să ajungi la Dristor Station?

Origine:  

Destinație:


Care sunt cele două stații pe care le deservește această stație de metrou din București?

M1

M3

Linia de metrou București M1 și M3

Stația Dristor 1 din București este o poartă către aventura urbană și vă oferă o experiență de călătorie plină de oportunități. Bucurați-vă de călătorie!

Go up