Stația Anghel Saligny

Stația Anghel Saligny

Stația de Metrou Anghel Saligny: O Bijuterie Urbană sub Pământ

Indicele
 1. Stația de Metrou Anghel Saligny: O Bijuterie Urbană sub Pământ
 2. Locația Stației Anghel Saligny
 3. Istoric și Design Arhitectural
 4. Orar și Timpii de Așteptare
 5. Linia 3 - O Călătorie Prin București
  1. M3
  2. Stația Nicolae Teclu
  3. Stația Nicolae Teclu
 6. Cum să ajungi la stația de metrou Anghel Saligny?
 7. Sisteme Tehnice Avansate
 8. Accesibilitate și Confort
 9. Impactul Cultural și Social
 10. Informații Utile pentru Călători
 11. Linia de metrou care trece prin această stație suburbană

În inima capitalei noastre, București, se află o comoară arhitecturală subterană, și anume stația de metrou Anghel Saligny. Această capodoperă ingenioasă de transport subteran reprezintă nu doar un mijloc eficient de deplasare, ci și un exemplu remarcabil de design și inginerie.

Bine ați venit la ghidul nostru detaliat pentru stația de metrou Anghel Saligny și linia 3 din București. Aici, veți găsi informații esențiale despre orarul stației, locație, și alte detalii care vă vor ajuta să vă planificați călătoria cu metroul în cel mai eficient mod posibil.

Locația Stației Anghel Saligny

Stația Anghel Saligny se află în Bulevardul Theodor Pallady 57, București, România. Accesul facil la această locație centrală o face o opțiune convenabilă pentru călătorii.

Istoric și Design Arhitectural

Stația Anghel Saligny a fost inaugurată în 2008, și de atunci, a devenit un punct de referință în sistemul de transport public al Bucureștiului. Numele său îi este un omagiu adus marelui inginer român Anghel Saligny, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul ingineriei.

Arhitectura stației este o combinație perfectă între estetică și funcționalitate. Intrarea grandioasă, iluminată cu leduri discrete, atrage privirile călătorilor, creând o atmosferă elegantă. Podeaua cu mozaicuri rafinate și pereții decorativi contribuie la ambianța plăcută, transformând stația într-un spațiu prietenos și atrăgător.

Orar și Timpii de Așteptare

Pentru cei care doresc să acceseze orarul stației de metrou Anghel Saligny și timpii de așteptare, suntem aici să vă oferim cele mai actualizate informații.

Linia 3 - O Călătorie Prin București

Stația Anghel Saligny este parte integrantă a liniei 3 a metroului București. Iată lista completă a stațiilor corespunzătoare acestei linii:

Fiecare stație este unică, iar linkurile către acestea vă vor dezvălui informații fascinante despre locație, accesul la stație și alte mijloace de transport din apropiere.

M3

M3

Stația Nicolae Teclu

Posterior
Următorul

Stația Nicolae Teclu

Adresă: Preciziei

Cum să ajungi la stația de metrou Anghel Saligny?

Origine:  

Destinație:


Sisteme Tehnice Avansate

Un alt aspect notabil al stației Anghel Saligny este implementarea unor sisteme tehnice avansate. Sistemele de siguranță și control al traficului sunt la cele mai înalte standarde, asigurând că călătorii beneficiază de o călătorie sigură și eficientă. Iluminatul inteligent, cu senzori de prezență, optimizează consumul de energie, contribuind la sustenabilitatea proiectului.

Accesibilitate și Confort

Stația este concepută cu grijă pentru a asigura accesibilitatea tuturor călătorilor. Rampele și lifturile facilitează mobilitatea persoanelor cu dizabilități, subliniind angajamentul față de incluziune. Băncile ergonomice și spațiile de așteptare sunt plăcute, oferind călătorilor un confort deosebit în timpul așteptării.

Impactul Cultural și Social

Stația Anghel Saligny nu este doar un centru de tranzit; este și un spațiu cultural vibrant. Artiștii locali au contribuit la decorarea pereților stației cu opere de artă contemporană, reflectând diversitatea și bogăția culturală a Bucureștiului.

Informații Utile pentru Călători

Pentru a face călătoriile cu metroul mai plăcute și eficiente, vă punem la dispoziție linkuri utile către informații despre hoteluri din zonă, alte mijloace de transport și alte detalii relevante pentru utilizatorii metroului.

Linia de metrou care trece prin această stație suburbană

Go up