Stația Preciziei

Stația Preciziei

Stația de Metrou Preciziei: Ghid Complet pentru Călători

Indicele
 1. Stația de Metrou Preciziei: Ghid Complet pentru Călători
 2. Locația Stației și Accesul la Aceasta
 3. Care este următorul sezon?
  1. Stația Preciziei
  2. Stația Păcii
 4. Orarul Stației de Metrou Preciziei
 5. Prețurile Trenurilor
 6. Explorarea Liniei 3: De la Preciziei la Anghel Saligny
 7. Cum să ajungi la Stația Preciziei cu metroul în București?
 8. Interconectivitatea cu Transportul Public
 9. Evoluția și Schimbarea de Nume din 2009
 10. Cifre și Statistici Relevante
  1. Călătorii în 2019
  2. Istoricul Stației
 11. Legături și Referințe
  1. Legături STB
  2. Evoluția Infrastructurii
 12. Informații despre orare, frecvența trenurilor și tarifele de acces.
 13. Din ce linie face parte?

Bine ați venit la ghidul nostru detaliat pentru stația de metrou Preciziei din București! Ne propunem să vă oferim cea mai cuprinzătoare și utilă resursă pentru a vă ajuta să navigați cu ușurință prin această stație vitală de metrou. Face parte din magistrala M3 a metroului bucureștean.

Locația Stației și Accesul la Aceasta

Stația Preciziei este strategic situată în Strada Preciziei 2, București, România. Pentru a vă asigura că ajungeți la destinație fără probleme, vă oferim informații detaliate despre cum să ajungeți la stație, inclusiv hărți și indicații precise.

Care este următorul sezon?

M3

M3

Stația Preciziei

Posterior
Următorul

Stația Păcii

Adresă: Anghel Saligny

Orarul Stației de Metrou Preciziei

Pentru a vă asigura că călătoria dumneavoastră cu metroul este cât mai eficientă posibil, vă oferim un orar detaliat pentru stația Preciziei. Acesta include informații despre orele de funcționare, timpii de așteptare și frecvența trenurilor care tranzitează această stație crucială.

Prețurile Trenurilor

Ne dorim să vă asigurăm că aveți acces la cele mai actualizate informații despre prețurile biletelor de metrou. Verificați pagina noastră pentru a afla despre tarifele actuale și opțiunile de plată disponibile.

Explorarea Liniei 3: De la Preciziei la Anghel Saligny

Linia 3 a metroului bucureștean este o rețea esențială pentru călătorii, și stația Preciziei este parte integrantă a acesteia. Pentru a vă ajuta să navigați mai ușor, vă oferim informații detaliate despre fiecare stație de pe această linie:

Cum să ajungi la Stația Preciziei cu metroul în București?

Origine:  

Destinație:


Interconectivitatea cu Transportul Public

Pe lângă serviciul de metrou, stația Preciziei joacă un rol vital în sistemul de transport cu linia de tramvai 9, consolidând astfel legăturile între diferitele modalități de transport și facilitând mobilitatea populației.

Evoluția și Schimbarea de Nume din 2009

Stația Preciziei a cunoscut o schimbare semnificativă în 2009, când numele său a fost modificat ca urmare a dezbaterilor publice care au implicat atât locuitorii Capitalei, cât și Agenția pentru Strategii Guvernamentale.

Această schimbare nu a fost doar o simplă redenumire, ci o reflecție a evoluției zonei și a necesităților comunității. Astfel, stația și-a consolidat poziția în peisajul urban și și-a adaptat identitatea pentru a corespunde cu schimbările din mediul înconjurător.

Cifre și Statistici Relevante

Călătorii în 2019

În anul 2019, stația Preciziei a înregistrat impresionante 3.153.310 de călătorii, conform datelor oficiale. Această cifră ilustrează nu doar volumul de pasageri, ci și importanța sa în rețeaua de transport public.

Istoricul Stației

Această stație de metrou București a fost inaugurată în 1983, oferind servicii constante de-a lungul decadelor. A devenit un pilon al metroului din București, contribuind la eficiența și conectivitatea întregului sistem.

Legături și Referințe

Legături STB

Stația Preciziei este conectată la rețeaua STB prin intermediul liniei 25, asigurând o legătură vitală între metrou și alte mijloace de transport în comun.

Evoluția Infrastructurii

Pe lângă interconectivitatea cu alte mijloace de transport, stația a fost martora unor îmbunătățiri continue ale infrastructurii sale, pentru a răspunde la cerințele în schimbare ale comunității.

Informații despre orare, frecvența trenurilor și tarifele de acces.

Din ce linie face parte?

Go up