Stația Timpuri Noi

Stația Timpuri Noi

Indicele
 1. Locație și Accesibilitate
 2. Linia M1 și M3 de metrou București
  1. M1
  2. Stația Mihai Bravu
  3. Stația Timpuri Noi
  4. Stația Piața Unirii 1
  5. M3
  6. Stația Piața Unirii 1
  7. Stația Timpuri Noi
  8. Stația Mihai Bravu
 3. Program și Frecvență
 4. Tarife și Bilete
 5. Servicii Adiacente
 6. Câteva locuri importante
 7. Cum ajung la stația Timpuri Noi cu metroul din București?
 8. Stațiile de metrou București M1 și M3
  1. M1
  2. M3
 9. Ce linii trec prin această stație a metroului din București?

Cu plăcere vă prezentăm informații complete despre stația de metrou Timpuri Noi, inclusiv program, frecvență, locație și tarife. Stația Timpuri Noi este situată pe Splaiul Unirii, în București, România, și aparține Liniei 1 și Liniei 3 a metroului București. Puteți găsi informații despre celelalte stații de pe această linie făcând clic pe numele lor. În plus, există detalii despre terminalele învecinate, precum locațiile lor, autobuzele din apropiere și restaurantele.

Locație și Accesibilitate

Stația Timpuri Noi este convenabil situată pe Splaiul Unirii, în inima Bucureștiului. Această locație centrală face ca metroul să fie o opțiune ideală pentru a ajunge rapid și comod la diverse puncte de interes din oraș. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor atracții turistice, a unor birouri sau a zonelor comerciale, stația Timpuri Noi vă permite să ajungeți cu ușurință la destinația dumneavoastră.

Stația de metrou Timpuri Noi este situată în cartierul Berceni, sectorul 4. Se află în vecinătatea podului Timpuri Noi.

Linia M1 și M3 de metrou București

M1

M1

Stația Mihai Bravu

Adresă: Pantelimon

Anterior
Previous

Stația Timpuri Noi

Posterior
Următorul

Stația Piața Unirii 1

Adresă: Dristor 2

M3

M3

Stația Piața Unirii 1

Adresă: Preciziei

Anterior
Previous

Stația Timpuri Noi

Posterior
Următorul

Stația Mihai Bravu

Adresă: Anghel Saligny

Program și Frecvență

Stația Timpuri Noi are un program extins pentru a vă oferi flexibilitate în călătoriile dumneavoastră zilnice. Metroul Linia 1 operează în fiecare zi a săptămânii, iar Timpuri Noi are un program generos care începe dimineața devreme și se încheie după miezul nopții. Cu o frecvență de plecare la fiecare câteva minute, nu va trebui să așteptați mult pentru a ajunge la destinația dorită.

Tarife și Bilete

Călătoria cu metroul Linia 1 și Linia 3 este accesibilă și convenabilă. Puteți achiziționa bilete și abonamente la stație sau folosind automatele de bilete disponibile. Există opțiuni variate pentru bilete, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită variantă pentru nevoile dumneavoastră. Cu tarife competitive, metroul rămâne una dintre cele mai convenabile modalități de transport în București.

Servicii Adiacente

În apropierea stației Timpuri Noi, veți găsi și alte facilități utile. Dacă doriți să luați un autobuz pentru a vă deplasa mai departe, stația dispune de conexiuni eficiente către rețeaua de transport public. De asemenea, există o varietate de restaurante și opțiuni pentru luat masa în zonă, astfel încât să puteți savura o gustare sau o masă înainte sau după călătoria dumneavoastră cu metroul.

Legături STB: 19, 133, 223, 312, 323

Câteva locuri importante

Câteva locuri importante sunt:

 • Piața Timpuri Noi: aceasta este o piață publică mare situată în apropierea stației de metrou, cu câteva clădiri importante în jurul ei, precum Teatrul Timpuri Noi și Casa Radio;
 • Pasajul Timpuri Noi: acesta este un centru comercial situat lângă stația de metrou, cu mai multe magazine, cafenele și restaurante;
 • Parcul Tineretului;
 • Universitatea Titu Maiorescu: este o instituție de învățământ superior, privat, clasată ca una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România;
 • Moștenire industrială: Timpuri Noi a fost un cartier industrial cu mai multe fabrici;
 • Complex Rezidențial Timpuri Noi: acesta este un complex rezidențial mare construit în anii 1980, cu mai multe blocuri de apartamente și un parc central.

Cum ajung la stația Timpuri Noi cu metroul din București?

Origine:  

Destinație:


Stațiile de metrou București M1 și M3

M1

M3

Ce linii trec prin această stație a metroului din București?

Cu metroul Linia 1 și stația Timpuri Noi la dispoziția dumneavoastră, călătoria în București devine mai ușoară și mai convenabilă ca niciodată.

Go up