Stația Pantelimon

Stația Pantelimon

Metro București - Stația Pantelimon: Ghid Complet pentru Călători

Indicele
 1. Metro București - Stația Pantelimon: Ghid Complet pentru Călători
 2. Localizare și Acces
 3. Care este următorul sezon?
  1. Stația Pantelimon
  2. Stația Republica
 4. Program și Timp de Călătorie
 5. Cum să ajungi la stația Pantelimon cu metroul în București?
 6. Accesibilitate și Servicii Adiționale
 7. Tarife și Abonamente
 8. Locuri importante
 9. Cum să ajungi la stația de metrou Pantelimon?
 10. Legătura cu alte mijloace de transport
 11. De ce linie aparține stația?
 12. Stații de pe prima linie a metroului bucureștean

Dorești să afli informații legate de stația Pantelimon? Află pe această pagină.

Localizare și Acces

Stația Pantelimon se află pe Șoseaua Gării Cățelu, fiind parte integrantă a liniei M1 a metroului din București. Când va fi finalizată prelungirea M5, această stație va fi punctul terminus al linia 5.

Acestă poziție strategică o face ușor accesibilă pentru călătorii din diverse părți ale orașului. Este important să menționăm că această stație este situată în sectorul 2 al Bucureștiului.

Stația de metrou Pantelimon este situată în cartierul Pantelimon, sector 2. Se află șa intersecția Șoselei Dudești-Pantelimon cu Șoseaua Gării Cățelu.

Care este următorul sezon?

M1

Stația Pantelimon

Posterior
Următorul

Stația Republica

Adresă: Dristor 2

Program și Timp de Călătorie

Un aspect crucial pentru călătorii de metrou este programul de funcționare și timpul de călătorie între stații. Stația Pantelimon operează conform programului standard al metroului București, cu orele de vârf și orele non-vârf. Pentru a vă asigura că ajungeți la timp, este recomandat să verificați programul înainte de călătorie.

Timpul de călătorie între stația Pantelimon și alte stații importante de pe linia M1 poate varia în funcție de traficul de pasageri și condițiile metroului. Cu toate acestea, vă putem oferi o estimare generală a timpului de călătorie către stații-cheie:

 • Dristor 2: Aproximativ 5 minute
 • Mihai Bravu: Aproximativ 8 minute
 • Piața Unirii: Aproximativ 15 minute
 • Gara de Nord: Aproximativ 25 de minute

Este important să luați în considerare aceste estimări în planificarea călătoriilor dvs. cu metroul.

Cum să ajungi la stația Pantelimon cu metroul în București?

Cum pot ajunge la stația Pantelimon? Te putem ajuta: Introduci adresa sau stația de metrou de origine, iar aceasta îți va arăta cea mai bună rută către stația Pantelimon.

Origine:  

Destinație:


Accesibilitate și Servicii Adiționale

Metrorex se străduiește să ofere servicii de înaltă calitate călătorilor săi, iar stația Pantelimon nu face excepție. Aici găsiți facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă, precum și personal calificat pentru asistență.

De asemenea, stația dispune de automate pentru bilete și carduri de călătorie, facilitând achiziționarea titlurilor de călătorie. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, puteți folosi datele de contact furnizate de Metrorex pe panourile informative din stație.

Tarife și Abonamente

Când utilizați metroul București, trebuie să aveți în vedere și costurile asociate. Metrorex pune la dispoziție tarife accesibile, cu posibilitatea achiziționării de abonamente lunare sau cartele de călătorie pentru călătorii regulate.

Este important să verificați tarifele actuale și opțiunile de plată înainte de a călători pentru a vă asigura că sunteți bine pregătit financiar.

Locuri importante

Câteva locuri importante din zonă sunt:

 • Parcul Pantelimon: unul dintre cele mai mari parcuri din București, având lacuri, grădini, locuri de joacă și facilități sportive.
 • Biserica Pantelimon: o biserică ortodoxă istorică situată în centrul orașului Pantelimon. Biserica datează din secolul al XVIII-lea și este o destinație populară pentru vizitatori și pelerini.
 • Spitalul Pantelimon: unul dintre cele mai mari si moderne spitale din Bucuresti, situat in apropierea statiei de metrou. Spitalul oferă o gamă largă de servicii medicale, inclusiv îngrijire de urgență, intervenții chirurgicale și reabilitare.
 • Zona Industrială Pantelimon: aceasta este una dintre cele mai mari și mai aglomerate zone industriale din București, cu multe fabrici, depozite și centre logistice. Zona este un nod important pentru producție, transport și comerț.

Cum să ajungi la stația de metrou Pantelimon?

Stația Pantelimon este situată în Șoseaua Gării Cățelu, București, România.

Legătura cu alte mijloace de transport

Legături STB: 102, 103, 104, 246, 406, 407, 451, 452, 454, 457, 458.

De ce linie aparține stația?

Stații de pe prima linie a metroului bucureștean

Stația Pantelimon din rețeaua de metrou București este un punct de acces esențial pentru călătorii din sectorul 2 și din alte zone ale orașului. Cu programul său bine stabilit, timpul de călătorie convenabil și serviciile adiționale oferite, această stație se dovedește a fi o opțiune ideală pentru mulți călători.

Go up