Stația Tudor Vladimirescu

Stația Tudor Vladimirescu

Stația de Metrou Tudor Vladimirescu: Ghid Complet pentru Călători

Indicele
 1. Stația de Metrou Tudor Vladimirescu: Ghid Complet pentru Călători
 2. Cum să Ajungi la Stația de Metrou Tudor Vladimirescu
 3. Localizare și Accesibilitate
  1. M5
  2. Stația Parc Drumul Taberei
  3. Stația Tudor Vladimirescu
  4. Stația Favorit
 4. Orarul Liniei 5 Metrorex
 5. Descrierea Stației
  1. Elemente de Design
 6. Accesibilitate și Conectivitate
 7. Infrastructură Surrounding
 8. Siguranță și Tehnologie
 9. Istoria Care Prinde Viață
 10. Servicii și Legături
 11. Terminalul Tudor Vladimirescu și Conexiuni
 12. Informații Despre Orare, Frecvențe și Tarife
 13. Linia M5

Suntem dedicați să vă oferim cea mai cuprinzătoare și informativă resursă online despre stația de metrou "Tudor Vladimirescu" din București.

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată stației de metrou Tudor Vladimirescu din București! Suntem aici pentru a vă oferi cele mai detaliate și actualizate informații despre această stație și despre linia 5 Metrorex. Dacă sunteți în căutarea unui ghid comprehensiv cu privire la orar, modul de acces la stație și tarifele aplicate, sunteți exact unde trebuie să fiți.

Cum să Ajungi la Stația de Metrou Tudor Vladimirescu

Situată în inima Bucureștiului, stația Tudor Vladimirescu este ușor accesibilă, indiferent de zona din care veniți. Pentru detalii despre rutele optime și mijloacele de transport disponibile, vă recomandăm să consultați ghidul nostru detaliat:

Localizare și Accesibilitate

Stația Tudor Vladimirescu își găsește locul în inima Cartierului Drumul Taberei, în Sectorul 6 al Bucureștiului. Cu o localizare strategică, aceasta devine un punct de întâlnire convenabil pentru locuitorii din zonă. UAT-ul Sectorului 6 primește astfel un impuls de accesibilitate sporită prin intermediul acestei bijuterii subterane.

Origine:  

Destinație:


M5

M5

Anterior
Previous

Stația Tudor Vladimirescu

Posterior
Următorul

Stația Favorit

Adresă: Eroilor

Orarul Liniei 5 Metrorex

Pentru a obține informații precise și la zi despre orarul liniei 5, vă invităm să dați clic pe butonul următor:

Descrierea Stației

Stația de metrou Tudor Vladimirescu este o bijuterie arhitectonică situată în inima Bucureștiului. Construită în 15 septembrie 2020, această stație a devenit nu doar un punct de tranzit, ci și un simbol al ingeniozității și designului avansat.

Elemente de Design

Arhitectura stației combină aspecte moderne cu influențe tradiționale românești, creând o atmosferă unică și atractivă. Coloanele elegante, mozaicurile artistice și jocurile de lumini transformă călătoria prin această stație într-o experiență memorabilă.

Accesibilitate și Conectivitate

Cu o locație strategică, stația Tudor Vladimirescu oferă o conexiune rapidă și facilă către diverse zone din București. Acest punct central de tranzit reprezintă o soluție eficientă pentru deplasările în oraș, facilitând mobilitatea și accesibilitatea.

Infrastructură Surrounding

Stația nu este doar un mijloc de transport, ci și un hub pentru facilități și atracții din jur. În apropiere, găsim parcuri, centre comerciale și locuri de divertisment, creând o experiență integrată pentru călători.

Siguranță și Tehnologie

Siguranța călătorilor este prioritatea noastră. Stația Tudor Vladimirescu este dotată cu tehnologii moderne de supraveghere și sistem de securitate, oferind călătorilor o senzație de confort și protecție.

Istoria Care Prinde Viață

Deschisă în anul 2020, stația de metrou Tudor Vladimirescu își scrie deja propria poveste în cadrul Metroului din București. Acest colț de istorie contemporană aduce un suflu nou în rețeaua de transport subteran a capitalei.

Servicii și Legături

O caracteristică deosebită a acestei stații este reprezentată de legăturile sale eficiente cu rețeaua de transport în comun. Stația Tudor Vladimirescu devine un centru al mobilității, având legături STB cu liniile 105, 168 și 368. Cu două peroane în uz, permite fluxuri de călători eficiente, contribuind la reducerea aglomerației și la un tranzit rapid.

Terminalul Tudor Vladimirescu și Conexiuni

Metru Tudor Vladimirescu este parte a liniei de metrou București, având 9 terminale în total. Pentru o înțelegere mai profundă a conexiunilor și traseului, puteți explora lista de stații care includ:

Informații Despre Orare, Frecvențe și Tarife

Cu acest ghid detaliat, suntem convinși că veți avea o experiență de călătorie fără probleme pe linia 5 Metrorex. Calătorie plăcută!

Linia M5

Go up