Stația Râul Doamnei

Stația Râul Doamnei

Stația de Metrou Râul Doamnei: O Bijuterie a Magistralei M5

Indicele
 1. Stația de Metrou Râul Doamnei: O Bijuterie a Magistralei M5
 2. Localizare și Context Urban
 3. Cum Să Ajungi la Stația Râul Doamnei
 4. Orare și Trenuri
  1. Când Trec Trenurile?
  2. M5
  3. Stația Râul Doamnei
  4. Stația Constantin Brâncuși
 5. Terminale Conectate
  1. Descoperiți Alte Stații din Linia 5
 6. Design Inovator și Servicii
 7. Legături Esențiale
 8. Traseul M5 și Alte Destinații Importante
 9. Informații Despre Orare, Frecvențe și Tarife
 10. Linia M5

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată Stația Râul Doamnei din București! Suntem aici pentru a vă oferi cele mai detaliate și relevante informații despre această stație, pentru a vă face călătoria cu metroul cât mai facilă și plăcută posibil.

În inima Bucureștiului, magistrala M5 găzduiește o perlă arhitectonică și funcțională: stația de metrou Râul Doamnei. Această stație nu este doar un punct de tranzit, ci și o experiență estetică și practică pentru călători. Înființată în 2020, Râul Doamnei marchează începutul călătoriei pe această linie vitală.

Localizare și Context Urban

stația de metrou Râul Doamnei se găsește în Cartierul Drumul Taberei, aducând o vibrație modernă și plină de viață în zonă. Cu servicii de transport STB precum 69, 93, 105, 138, 221, 222, 232, 368, 485, stația devine un nod central pentru comunitatea locală.

Cum Să Ajungi la Stația Râul Doamnei

Stația Râul Doamnei este amplasată în zona Drumul Taberei, București, România. Accesul la stație este ușor și convenabil, facilitând călătoriile pentru toți utilizatorii metroului.

Origine:  

Destinație:


Orare și Trenuri

Când Trec Trenurile?

Pentru a afla când trec trenurile prin metro Râul Doamnei, nu trebuie decât să faceți clic pe butonul dedicat. Acesta vă va furniza date detaliate cu privire la orarele de sosire și plecare, astfel încât să vă puteți planifica călătoria cu precizie.

M5

M5

Stația Râul Doamnei

Posterior
Următorul

Stația Constantin Brâncuși

Adresă: Eroilor

Terminale Conectate

Descoperiți Alte Stații din Linia 5

Linia 5 de metrou din București străbate numeroase stații pe întreg traseul său, iar Râul Doamnei este una dintre ele. Dacă sunteți interesat să aflați informații despre alte terminale conectate, vă invităm să explorați lista de mai jos:

Pe fiecare pagină dedicată acestor stații, veți găsi informații relevante, inclusiv locația, accesibilitatea terminalului, mijloace de transport adiacente precum autobuze, restaurante, hoteluri și alte puncte de interes pentru călătorii pe linia M5 de metrou Metrorrex.

Design Inovator și Servicii

Cu două peroane în uz, stația este concepută pentru a facilita fluxul rapid de călători. Arhitectura modernă se îmbină armonios cu utilitatea, creând un spațiu plăcut și funcțional. O istorie scurtă, dar bogată, definește această destinație, fiind parte din Metroul din București, administrat de Metrorex.

Legături Esențiale

Stația Râul Doamnei devine o axă importantă în rețeaua de transport, conectându-se cu autobuzele STB 69, 93, 105, 138, 221, 222, 232, 368 și 485. Această conectivitate facilitează accesul călătorilor către diverse zone ale orașului, consolidând importanța stației în sistemul de transport public.

Traseul M5 și Alte Destinații Importante

Linia M5 este străbătută de la stația Râul Doamnei până la terminusul Brâncuși. Pe acest traseu, pasagerii au acces la destinații cheie precum Valea Ialomiței, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară și Eroilor 2 [M3] [M1].

Informații Despre Orare, Frecvențe și Tarife

Metro Râul Doamnei nu este doar un punct de trecere; este o poartă către experiențe și conexiuni în cadrul Bucureștiului. Cu designul său inovator, servicii eficiente și legături esențiale, aceasta se impune ca un punct focal în rețeaua de transport. Fiecare călătorie începe sau se încheie cu stația de metrou Râul Doamnei, marcând astfel un capitol important în călătoria urbană a locuitorilor Bucureștiului.

Linia M5

Go up